ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ

Η ομάδα ερμηνευτών αποτελείται από χορευτές, ηθοποιούς και μέλη της ομάδας μικτής ικανότητας ΕνΔυνάμει από την Θεσσαλονίκη. Η ομάδα συνεργατών αποτελείται από ανεξάρτητους καλλιτέχνες. 

ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ 

Η ομάδα Εν Δυνάμει είναι μία κολεκτίβα καλλιτεχνών με και χωρίς αναπηρία. Μέσα από τις δράσεις της προτείνει ένα νέο μοντέλο τέχνης και ζωής, όπου το "ανοίκειο", το "περίεργο", το "διαφορετικό" και το "ξένο" ενσωματώνονται στο σύνολο, ενδυναμώνοντάς το.

Ο τρόπος λειτουργίας της ομάδας στηρίζεται στην ισότιμη μεταχείριση μεταξύ όλων των μελών της, επιχειρώντας να εμπνεύσει κι άλλους ανθρώπους να σταματήσουν να αντιλαμβάνονται το κοινωνικό σύμπλεγμα με στερεοτυπικό τρόπο και συμβατικές φόρμες. Έχοντας σαν κύριο εργαλείο την έρευνα νέων μεθόδων επικοινωνίας η ομάδα οργανώνει και παράγει ολοκληρωμένες καλλιτεχνικές προτάσεις στον χώρο των εικαστικών, του θεάτρου, της μουσικής και των οπτικών τεχνών. 

 

Μερικά δείγματα της δουλειάς της ομάδας Εν Δυνάμει είναι η θεατρική τριλογία "Το Άλλο Το Κανονικό" αποτελούμενη από τις παραστάσεις "Ο Άνθρωπος Ανεμιστήρας ή Πώς να ντύσετε έναν Ελέφαντα" (2014-σήμερα), η οποία παρουσιάστηκε σε πολλά θέατρα της Θεσσαλονίκης, της Περιφέρειας αλλά και στα Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, Φεστιβάλ Créarc - Rencontres du Jeune Théâtre Européen της Γκρενόμπλ (Γαλλία) και Our Stage – 4. Europäisches Bürgerbühnenfestival 2019, το "Άλλο Σπίτι" (2016-17) μια συμπαραγωγή με την Στέγη Ιδρύματος Ωνάση που παρουσιάστηκε στη Στέγη και στο Φεστιβάλ των Δημητρίων 2016 και "Ερωτευμένα Άλογα" (2018-σήμερα) η οποία παρουσιάστηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - Φεστιβάλ Δάσους 2018 και στο Φεστιβαλ Αθηνών και Επιδαύρου 2019, όλες σε σκηνοθεσία της Ελένης Ευθυμίου και καλλιτεχνική διεύθυνση της Ελένης Δημοπούλου. 

 

Στο χώρο των εικαστικών ξεχωρίζουν οι εκθέσεις "Home? Το μικρό-μικρό σπίτι" (2015) που έλαβε χώρα στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης υπό την εικαστική επιμέλεια του Richard Anthony και της Θούλης Μυσιρλόγλου αλλά και η εικαστική εγκατάσταση "ΣΗΜΑΔΙΑ" (2018) που φιλοξενήθηκε επίσης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, υπό την εικαστική επιμέλεια του Richard Anthony. 

 

Η ομάδα Εν Δυνάμει έχει κυκλοφορήσει επίσης το πρώτο της λογοτεχνικό βιβλίο με τίτλο "ΔΥΝΑΜΗ Ή ΑΔΥΝΑΜΙΑ;" (2016), το οποίο βραβεύτηκε με το 3ο Βραβείο Design στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Βιέννης. 

 

Παράλληλα οργανώνει ποικίλα καλλιτεχνικά εργαστήρια για τα μέλη της (κίνησης-χορού, μουσικής, εικαστικών κ.ά.). 

 

Για όλες τις παραπάνω δράσεις, η ομάδα Εν Δυνάμει βρίσκεται σε μόνιμη συνεργασία με καταξιωμένους καλλιτέχνες από διαφορετικά πεδία της τέχνης αλλά και σημαντικούς Φορείς, λαμβάνοντας συμμετοχή σε πολλά Φεστιβάλ της Ελλάδας και του εξωτερικού και έχοντας αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από κοινό και κριτικούς αξιώνοντας μία θέση δίπλα στα πιο πρωτοποριακά καλλιτεχνικά συμβάντα της ελληνικής καλλιτεχνικής δραστηριότητας.

 

Η ομάδα ιδρύθηκε το 2008 από την Ελένη Δημοπούλου και τη Μαρία Ιωαννίδου και έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη. 

Από το 2014 η ομάδα σύστησε Σωματείο και με αυτό το νομικό πρόσωπο λειτουργεί μέχρι και σήμερα. Καλλιτεχνική διεύθύντρια της ομάδας είναι η Ελένη Δημοπούλου.

 

Η ηθική και υλική στήριξη της ομάδας προέρχεται από τα μέλη, τους φίλους της ομάδας και όσους επιθυμούν να συνδράμουν στην επίτευξη των στόχων της. 

http://www.endynamei.com

Από την ομάδα ΕνΔυνάμει συμμετέχουν οι Γιώργος Μπιλιώνης, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλης Ντολόπουλος, Λωξάνδρα Λουκάς και Richard Antony

 

ΑΓΝΗ ΠΑΠΑΔΕΛΗ ΡΩΣΣΕΤΟΥ 

 

Η Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου είναι χορεύτρια και χορογράφος και ζει στην Αθήνα. Είναι απόφοιτος της Κρατικής σχολής χορού και του τμήματος Θεατρικών σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών.  Σαν χορεύτρια έχει συνεργαστεί με τους Δημήτρη Παπαιωάννου, Γιάννη Σκουρλέτη/ Bijoux de Kant, Kendell Geers, Βιτόρια Κωτσάλου, Ερμίρα Γκόρο, Jeroen Bogaert, Matthias Fritsch, Κωνσταντίνα Πολυχρονοπούλου, Χρυσάνθη Σιέμπου, Στεφανία Μυλωνά, Βιτόρια Κώτσαλου κ.α. Έχει επιμεληθεί την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις των Νικαίτης Κοντούρη, Θανάση Χαλκιά, Δημήτρη Πλειώνη, Γιάννη Καραχισαρίδη, Λεωνίδα Βαρδαρού κ.α., καθώς και στην όπερα Οράματα και θάματα σε σκηνοθεσία Μαρίας Γυπαράκη και μουσική Δημήτρη Μαραγκόπουλου. Την περίοδο 2009-2014 συνεργάστηκε με την Ηρώ Αποστολέλλη, με την οποία δημιούργησαν τα έργα Indirect speech (2014), Actual wording (2012) και Was it me? (2010). Η ίδια έχει χορογραφήσει το σόλο Blossom (Φεστιβάλ Αθηνών 2015), το τρίο Tο Βλέμμα & το Τέρας (MIRfestival 2016), το σεξτέτο Δωμάτια (Φεστιβάλ Αθηνών 2018, επιχορήγηση από το ΥΠΠΟ), καθώς και τα Μικρά τραγούδια, για την παράσταση της επαγγελματικής σχολής χορού ‘Ακτίνα’ I am a strange loop (2017). Έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση, το Ίδρυμα Νιάρχου, το Φεστιβάλ Αθηνών, το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, Δη.Πε.Θε. Ιωαννίνων, Δη.Πε.Θε. Λάρισας, κ.α.  Από το 2008 ασκείται στην Ashtanga vinyasa yoga δίπλα στην Ελευθερία Λαγουδάκη, υπό την καθοδήγηση της οποίας ξεκίνησε να διδάσκει στο Om Studio Αstanga Yoga. 

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΣΑΓΚΑΡΗ

Η Βασιλική Tσαγκάρη Χρυσανθακοπούλου σπούδασε παιδαγωγικά στο Τ.Ε.Α.Π.Η. του πανεπιστημίου Αθηνών και χορό στο Dartington College of Arts  στην Αγγλία. Εργάζεται ως χορεύτρια, χορογράφος και διδάσκει χορό τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια.  Από το 2004 παρουσιάζει δικές της δουλειές και συνεργάζεται με χορευτές, χορογράφους, μουσικούς και εικαστικούς, δημιουργώντας και συμμετέχοντας σε παραστάσεις και αλλα χορευτικά, θεατρικά και μουσικά δρώμενα , στην Ελλάδα, την Ολλανδία, την Γερμανία, το Βέλγιο, την Αγγλία.  Έχει συνεργαστεί με τους: Αγγελική Παπαδάτου, Χριστίνα Κλεισιούνη, Maja Gherig, Kaspar Koenig, Andi Zant, Δάφνη Στεφάνου, Frank Gratkowski, Cyrille Flament, Lily Kiara, Mιχάλη Σιγανίδη, Βιττόρια Κώτσαλου, Ευαγγελία Βασδάρη και Klaudia Delmer.

'Εχει χορέψει με τις ομάδες αυτοσχεδιασμόυ Yellow House One στις Βρυξέλλες, Now is now collective και Ντερτι Ντάνσυ στην Αθήνα, καθώς και με το θίασο Το Μεταξύ.  Από το 2007 ως το 2010 υπήρξε μέλος της καλλιτεχνικής oμάδας του Artspace Rondeel (ARM) στο Maastricht στην Ολλανδία, όπου ασχολήθηκε και με την καλλιτεχνική διοργάνωση και τη διοργάνωση και εκτέλεση εκπαιδευτικών προγραμματων . Επίσης στο Artspace Rondeel δημιούργησε και το χώρο παραστάσεων "at your own risk theatre”.  Aπό τον Απρίλιο του 2017 είναι πιστοποιημένη δασκάλα της τεχνικής Skinner Releasing ( introductory ).  Η δουλειά της επικεντρώνεται στην ευαισθησία και την αισθαντικότητα στην κίνηση καθώς και την μεταμόρφωση στοιχείων της καθημερινότητας σε ζωντανή, κινούμενη ποίηση. Το βίωμα του σώματος που ενώ κινείται, αρθρώνεται, μοιράζεται, γίνεται δημόσια δήλωση.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΡΙΝΤΖΗΛΑΣ

Γεννήθηκε στις 30/7/197 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την δραματική σχολή Ωδείου Αθηνών το 1998.
Σαν σκηνοθέτης παρουσίασε τις παραστάσεις ''Drama Perpetua'' εκδοχή α', β', γ' στους χώρους Baumstrasse, K.E.T., Βρυσάκι, ''EndllessFish'' στο θέατρο ''Επί Κολωνώ'' και ''Σπουδή στον Οιδίποδα'' στο Ελαιουργείο Ελευσίνας. Έχει δώσει σεμινάρια με θεματικό άξονα το ''Επικό σώμα'' και την ''Ενότητα της ομάδας''.
Σαν ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο στις παραστάσεις ''Ίων'' του Ευριπίδη (σκην.Λυδίας Κονιόρδου), ''Αυτό που δεν τελειώνει'' (σκην.Στάθη Λιβαθινού), ''Μολιέρος'' του Μ.Μπουλγκάκοφ (σκην.Στάθη Λιβαθινόυ), ''Δρ.Φάουστους'' του Κ.Μάρλοου (σκην.Δ. Λιγνάδη), ''Πέρσες'' του Αισχύλου (σκην.Λυδίας Κονιόρδου), ''Καλιγούλας'' του Α.Καμύ (σκην.Γ. Σαχίνη), ''Βυθός'' του Μ.Γκόρκι (σκην.Ρούλας Πατεράκη), ''Αιαντας'' του Σοφοκλή (σκην.Μάρθας Φριντζήλα),' 'Φορτουνάτος'' του Μ.Α.Φώσκολου (σκην.Μάρθας Φριντζήλα).
Έχει συνεργαστεί με την Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών στις παραστάσεις ''Eyes in the colors of the rain''by rootlessroot, ''Πόλη Κράτος'' (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Ιστοριες Καιρού'' (σκην.Καλλιρόης Παπαδοπούλου), ''Κύκλοι Ιστορίες'' (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''’Εντα Γκάμπλερ'' του Ε.Ιψεν (σκην.Μιχάλη Κωνσταντάτου), ''Ο Μοσκώβ Σελήμ'' του Γ.Βιζυηνού (σκην.Δημήτρη Ξανθόπουλου), ''Τρεις αδερφές'' του Α.Τσέχωφ (σκην.Δημήτρη Ξανθόπουλου). Έχει συνεργαστεί με το Φεστιβάλ Αθηνών στις παραστάσεις ''Ηabemus Papam'' (σκην novamelacholia), ''Aτλαζένιο γοβάκι'' του Ε. Κλωντέλ (σκην.Έφης Θεοδώρου), ''Αντιγόνη'' του Ζ.Ανουίγ (σκην.Ελένη Ευθυμίου), ''Day out of time'' (χορογραφία Βιτόριας Κωτσάλου).
Έχει συμετάσχει, επίσης, στις παραστάσεις ''Νύχτα του τράγου'' (σκην.Σωτήρη Χατζάκη), ''Blasted'' της SaraKein (σκην.Άντζελας Μπρούσκου), ''Κατερίνα Ισμαίλοβα'' του Ν. Λεσκοφ (σκην.Μάρθα Φριντζήλα), ''Κυρία Κούλα'' του Μένη Κούμανταρέα (σκην.Νίκου Μαστορακη), ''X Tokyo'' (σκην.Μιχάλη Κωνσταντάτου), ''Μοσκώβ Σελήμ'' του Γ. Βιζυηνου (σκην.Γιώργου Σαχίνη), ''Ηλέκτρα'' του Ο.Φ. Χόφμανσταλ (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Βοσκοπούλα», ανώνυμου (σκην.Γιάννη Λεωντάρη), ''Βάκχες'' του Ευριπίδη (σκην.Μάρθας Φριντζήλα), ''Φιλοκτήτης'' του Σοφοκλή (σκην.Μάρθα Φριντζήλα), ''Festen'' του T.Vinterberg (σκην.Μιχάλη Πανάδη), ''Μαρία Στούαρτ'' (σκην.Άντζελα Μπρούσκου), ''Ο χορός του θανάτου'' του Α. Στρίνμπεργκ (σκην.Γιώργου Σκέυα), ''Μάκμπεθ'' του Ο.Σαίξπηρ (σκην.Τώνιας Ράλλη).

ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΑ 

ΒΙΤΟΡΙΑ ΚΩΤΣΑΛΟΥ

 

Η Βιτόρια Κωτσάλου γεννήθηκε στην Αθήνα. Είναι ψυχολόγος, και αυτοδίδαχτη χορεύτρια και χορογράφος. Η εκλεκτική εκπαίδευσή της, μη δεσμευμένη από μια παράδοση και η συνεχής έρευνα από πολλούς διαφορετικούς τομείς της πειθαρχίας και της φιλοσοφίας, εξορύσσουν νέους τομείς  στο χορό.

Από το 2004 συμμετάσχει σε χορού και θεάτρου και παρουσιάζει δικά της έργα. Διδάσκει χορό σε παιδιά και μεγάλους και σε ομάδες μικτής ικανότητας και επιμελείται την κίνηση σε θεατρικές παραστάσεις.  Τον Αύγουστο του 2012 οργάνωσε και διηύθυνε το Μικρό Φεστιβάλ Χορού στο νησί της Ύδρας. Tο 2013 συνεργάστηκε με τον Μ. Κλίεν για το πρόγραμμα R.I.C.E. και το 2014 εγκαινίασαν την σχολή χορού RSOD (Ricean School of Dance) στην Ύδρα. Το 2017 παρουσίασε το έργο της Day Out of Time στο Φεστιβάλ Αθηνών και το έργο κοινωνικής χορογραφίας ‘Ορίζοντες Δρόμου’ στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.  Το 2019 παρουσίασε το έργο MOUNT το οποίο έλαβε υποστήριξη απο το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμου.

Η καλλιτεχνική της πρακτική ενσωματώνει διεπιστημονική σκέψη και εφαρμογή, την καλλιέργεια μιας κοινωνικής διάστασης της χορογραφίας, ενώ παράλληλα καθιερώνει την προσωπική της πρακτική χορού και παρουσίας. Η Βιτόρια προσεγγίζει το χορό ως φαινόμενο της ζωής, που έχει τη δυνατότητα να αγγίξει όλες τις πτυχές του ανθρώπου. Το πάθος, η πίστη και η εμπειρία του στο ρόλο του χορού να κατανοήσει και να σχηματίσει σχέσεις (ανθρώπινες και μη ανθρώπινες) επεκτείνεται στη σκέψη μέσω της κίνησης και έρχεται σε επαφή με ένα άλλο είδος νοημοσύνης που υπάρχει σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. 

 

 

ΜΟΥΣΙΚΗ

 

ΑΝΑΡΓΥΡΟΣ ΔΕΛΙΟΖΟΣ

Συνθέτης και Μουσικολόγος, γεννήθηκε στις 16 Αυγούστου 1962 στην Ζυρίχη της Ελβετίας. Σπούδασε στην Αθήνα και το Παρίσι. Έχει συνεργαστεί με πολυάριθμους οργανισμούς και ιδρύματα, όπως το Κέντρο Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας – ΚΣΥΜΕ, το Τρίτο πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, το Ινστιτούτο Έρευνας Μουσικής και Ακουστικής, του οποίου είναι συνιδρυτής, την Μουσική Βιβλιοθήκη του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το Κέντρο Διαπολιτισμικής Αγωγής/ΚΕΔΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα ερευνητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα. Ως συνθέτης και ερευνητής έχει ασχοληθεί ιδίως με τους τομείς της Αλγοριθμικής μουσικής και της Σύνθεσης με Υπολογιστές και τις Εννοιακές και Πειραματικές προσεγγίσεις στην μουσική τεχνική και σύνθεση. 

Έχει συμμετάσχει στην διοργάνωση σημαντικών διεθνών Συνεδρίων και συναντήσεων. Παράλληλα δραστηριοποιείται στην διοργάνωση και επιμέλεια συναυλιών και μουσικών παραστάσεων σύγχρονης μουσικής. Από το 2012 επιμελείται την ετήσια διοργάνωση OPEN DAY στην Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση. 

Τα τελευταία έτη έχει κληθεί ως Artist in Residence στο CalArts/California Institute of the Arts, στοLos Angeles, CA.
Ζει στην Αθήνα όπου συνθέτει και διδάσκει (ιδιωτικά) Ανάλυση, Σύνθεση και Αλγοριθμική μουσική. 

ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ

 

ΜΥΡΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ

Η Μυρτώ Αποστολίδου είναι επαγγελματίας φωτογράφος, εικαστικός και σκηνοθέτης χορευτικών video dance και performance. Ζει και εργάζεται στην Αθήνα.

Τα τελευταία δέκα χρόνια φωτογραφίζει μεταξύ άλλων παραστάσεις του  Εθνικού Θέατρου και του Θέατρου Τέχνης . Εικαστική δουλειά της έχει δημοσιευτεί  στο ATHENS VOICE, στο ‘Κ’ της Καθημερινής, στην Ελευθεροτυπία, στο 'Κοντέινερ, στο περιοδικό Σινεμά και στο περιοδικό τέχνης HIGHLIGHTS. 

Το Σεπτέμβριο του 2012  συμμετείχε στο μεγάλο φωτογραφικό φεστιβάλ Νοοrderlicht της Ολλανδίας με τίτλο:’'Terra Cognita'' παρουσιάζοντας την ενότητα ''Gong''. Επίσης έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις στο Μήνα Φωτογραφίας, στη Φωτογραφική Συγκηρία, στο Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης (θεσσαλονίκη), στις Φωτογραφικές Συναντήσεις Κυθήρων, στην Γκαλερί Αγκάθι, στη Biennale Θεσσαλονίκης, στην Cheap Art  καθώς και στην δεύτερη έκθεση της ενότητας Hidden Athens σε επιμέλεια Θανάση Μουτσόπουλου στο Art Foundation (TAF). Η πρώτη της ατομική έκθεση πραγματοποιήθηκε στην γκαλερί Μανιφακτούρα στα πλαίσια του Μήνα φωτογραφίας και η δεύτερη στην Ταινιοθήκη της Ελλαδος στα πλαίσια παρουσίασης της μεγάλου μήκους ταινίας του Βαρδή Μαρινάκη ''Μαύρο Λιβάδι''. Tο φθινόπωρο του 2011 συμμετείχε στο αφιέρωμα στην σύγχρονη ελληνική φωτογραφία που οργανωσε η γκαλερί Μ55 με επιμελήτρια την Νίνα Κασσιανού σε συνεργασία με το κέντρο τέχνης Fluss στο Wolkersdorf της Αυστρίας. Τον Δεκέμβριο του 2019 παρουσιάστηκε μέρος της φωτογραφικής της ενότητας: ''I don't think we're in Kansas anymore'' στο Φεστιβαλ Ξουθ  ΑRTENS σε επιμέλεια Κατερίνα Σωτηρίου & Έλενα Τιμπλαλέξη 

Απο το 2008 η Μυρτώ διατηρεί μια ιδιαίτερα στενή φιλική και καλλιτεχνική σχέση με την Βιτόρια Κωτσάλου με την οποία έχουν συν- σκηνοθετήσει μια σειρά απο  video dance καθώς και την χοροθεατρική παράσταση PeruPeru που ανέβηκε τον Ιούνιο 2018 στο Θέατρο Τέχνης με την συμμετοχή 45 εθελοντών. Το PeruPeru ήταν το αποτέλεσμα μιας μακροχρόνιας έρευνας πάνω στην φύση της τελετουργίας και της συλλογικής πράξης στον ανθρώπινο ψυχισμό. Η μετεξέλιξη αυτης της έρευναs συνεχίζεται με το video dance που πρόκειται να γυριστεί το Φθινόπωρο του 2020 με τον τίτλο Boca Raton.

ΦΩΤΙΣΜΟΙ

ΜΑΡΙΑ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Γεννήθηκε στη Πάτρα, σπούδασε φτογραφία σε ιδιωτική σχολή στην Αθήνα και παρακολούθησε σεμινάρια του Φωτογραφικού κύκλου του Πλάτωνα Ριβέλλη.

Απο το 1994 εως το 2004 ασχολείται με το κινηματογράφο στο τμήμα της κάμερας. Στη συνέχεια αναλαμβάνει σχεδιασμό φωτισμού σε θεατρικές παραστάσεις και παραστάσεις χορού, παράλληλα ασχολείται με δημιουργία Εικαστικών πειραματικών βίντεο. Το 2003 έχει πάρει το βραβείο κοινού στο video dance festival με requiem 2 δουλειά που παρουσιάστηκε σε παραγωγή sinequanon για την παράσταση «δε με χωρά ο τόπος».

Το 2009 διδάσκει ως visitor lector στο university of Bedfordshire «Τεχνικές φωτισμού».

Τελευταίες συνεργασίες :

Ομάδα χορού και ακροβατικών «Κι ομως κινείται» Μάστερ & Μαργαρίτα 2018. Το Δρακοδόντι 2019 .

«Ορχήστρα Βασίλης Τσιτσάνης» Δήμητρα Γαλάνη, Νατάσσα Μποφίλιου. 2018.

Δήμητρα Γαλάνη , Έρωτα εσύ. 2020.

Ομάδα «collective42zone» Ιεροί Άνθρωποι 2020.
 

  • Facebook